Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skinem w Minecraft Premium.

xFreezQ1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka , kupiłem sobie dzisiaj minecrafta premium , normalnie sobie skina wgralem ale wogóle go nie widac . Pisze ze wszystko sie wgrało pomyślnie i nic ;/ . Pomoże ktoś ? | Czekam juz 2 godz aż się skin załaduje .

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Opublikowano

Ja miałem tak samo kilka razy. Przykładowo wgrałem skina, wchodzę do gry - skina nie ma, a wpisuję swój nick na stronie

needcoolshoes.com

i widać normalnie. To tylko kwestia czasu. Poczekaj trochę dłużej, może się wgra, jeśli nie to spróbuj wgrać go kilka razy.

258241432985440392180.png

Opublikowano

Czasami Mojang ma problemy s serverem skinow i sie nie laduja one. poczekaj 24-48 godzin i wtedy zobacz czy sie laduje skin

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Gość Matrixen
Opublikowano

Bo Mojang zrobił tak, że poniżej 1.7.9 wgrywanie skina może potrfać nawet jeden dzień

Opublikowano

Mojang ma problemy z serwerami. Skiny wygrywają się teraz do 48 godzin a nie do 2 jak to było dawniej.

Mają czas do 64 godzin a jeśli to się nie wgra to trzeba to zgłosić mojangu

7n5yvle5wlat.png

Opublikowano

Dobra, ok ale dacie link do supporta żebym mógł napisać , bo jaj chciałem do nich napisać to nie było gdzie.

Pomogłem ? Licze na lajka ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...